vrijdag 13 november 2015

Aarden, afsluiten en openstellen voor energie III



De afgelopen dagen heb je een aantal oefeningen gekregen om goed te kunnen aarden en om jezelf af te sluiten voor negatieve energie. De laatste oefening in deze serie van 3 is een oefening om je open te stellen voor universele energie.
Het fijnste en krachtigst werkt het, als je eerst de aardingsoefening doet, zodat je goed geaard bent, en daarna de oefening om je af te sluiten voor negatieve energie.
Als je die beide oefeningen hebt doorlopen, kun je afsluiten met deze oefening.

  • Ga ontspannen zitten en sluit je ogen. Adem diep in en uit.
  • Visualiseer dat je schedeldak zich van binnenuit opent als een bloem. Er ontstaat een soort trechter waardoor kosmische energie naar binnen stroomt.
  • De energie is een stroom van helder, wit of goud licht en vult je lichaam van bovenuit. Via je hoofd, je schouders naar je armen en vervolgens vult de stroom je borstkas, je buik, je benen en je voeten tot het uiterste puntje van je tenen.
  • Als de energiestroom overal in je lichaam is, merk je de kracht. De energie straalt door je huid heen naar buiten en zorgt dat je lichaam zich uiteindelijk midden in een wit of gouden cocon bevindt. Deze energie geeft je kracht en beschermt.
Wanneer je deze oefening dagelijks doet, zeker als onderdeel van de voorgaande twee oefeningen, zul je merken dat je zelfverzekerder en krachtiger in het dagelijkse leven staat.

De drie oefeningen met elkaar gecombineerd zijn een zeer krachtige start van de dag. Ze zorgen ervoor dat je geaard bent, afgesloten voor negatieve energie en gevuld met kosmische energie. Op die manier zullen zaken in je omgeving, bepaalde situaties en de energie van anderen minder invloed op je hebben. Je ervaart een gevoel van stabiliteit, innerlijke rust en innerlijke kracht. 

De oefeningen zijn ook fijn om de dag mee af te sluiten. Het zorgt ervoor dat je weer even helemaal terug komt bij jezelf en dat je ontspannen de nacht in gaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten